Επιμορφωτική ημερίδα για την κομποστοποίηση

Το ΚΠΕ Δραπετσώνας και Τροιζήνας ? Μεθάνων σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Α/θμιας εκπ/σης Πειραιά προγραμματίζει την υλοποίηση επιμορφωτικής ημερίδας με θέμα : «Όταν η σχολική κοινότητα μιμείται τη φύση ? κάνοντας κομποστοποίηση» στις 27 Μαϊου 2016.

Στόχος της ημερίδας είναι να ενημερωθούν οι εκπαιδευτικοί τόσο για πρακτικές που σχετίζονται με το αειφόρο σχολείο στο διεθνή χώρο, όσο και για τοπικά δίκτυα αειφόρου σχολείου και τις ιδιαιτερότητές τους.

Το σεμινάριο υλοποιείται ώστε να ανταποκριθεί στο ενδιαφέρον που εκδήλωσαν πρόσφατα εκπαιδευτικοί της Α/θμιας Δ/νσης Πειραιά για την επιμόρφωσή τους σε θέματα κομποστοποίησης. Η ημερίδα απευθύνεται σε 40 εκπαιδευτικούς που ενδιαφέρονται να υλοποιήσουν σχετικό πρόγραμμα Π.Ε την επόμενη σχολική χρονιά. Θα υλοποιηθεί βιωματικό εργαστήριο που στοχεύει στο να τους εφοδιάσει με τις κατάλληλες γνώσεις και εργαλεία ώστε να ενισχύσουν τη συμμετοχή των μαθητών/τριών τους στο ευρύτερο σχολικό περιβάλλον μέσω της ένταξής τους σε ένα πρόγραμμα κομποστοποίησης. Με το πέρας της ημερίδας θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Η Υπεύθυνη του ΚΠΕ Δραπετσώνας και Τροιζήνας-Μεθάνων

Δρ Σταυρούλα Τριανταφύλλου

Πρόγραμμα 

  • Κατεβάστε το ενδεικτικό πρόγραμμα του σεμιναρίου.

Συμμετοχές

  • Κατεβάστε τον κατάλογο συμμετεχόντων εκπαιδευτικών.
Home
 

 

Οι δράσεις εντάσσονται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος

«Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού,Εκπαίδευση και Δία Βίου Μάθηση 2014-2020»,

Πράξη «Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) Περιβαλλοντική Εκπαίδευση»,

Υποέργο 3, Άξονας προτεραιότητας 6.